Left Nav Clouds Библиотека Курсове Информация Приятели Блог Left Nav Stars
Right House Image
Hand Picture, Dobar DenГост!.И.н.ф.о.р.м.а.ц.и.я

За Роботев

Екипът на Роботев има за цел да направи хоби роботиката и създаването на интерактивни предмети и среди възможно най-достъпни. Затова предлагаме както необходимите продукти и компоненти така и полезна литература, информация и помагала. Тази цел е свързана и с популяризирането на роботиката и новите медии в България и разкриването им за все по-широки кръгове от хора.

Вярваме, че микроконтролерите, датчиците и задвижващите механизми могат да са неизчерпаем източник на забавление и, че няма правилен и грешен начин за тяхното комбиниране. Също така смятаме, че технологиите и изкуството могат пълноценно да се допълват.

Бидейки първите, които споделят своите проекти и знание искаме да насърчим и подкрепим създаването на общество от ентусиасти, които да споделят опит, да си помагат един на друг и да стимулират развитието на всички членове.

За Контакт

Нашият офис/магазин/работилница се намира на адрес:

гр. София
ж.к. Гео Милев
ул. Елисавета Багряна No.14, офис 3 :: (карта) :: (снимка на сградата)
работно време: понеделник до петък от 14:30 до 18:30

Тел: +359 892 279553
Имейл: robotev@robotev.com
Форма за контакт.

Поръчка

Преди да закупите дадена стока е необходима регистрация.

Можете да разгледате стоките и да ги добавяте към вашата кошница с бутона поръчай.

Преди да потвърдите поръчката може да проверявате съдържанието на кошницата и да вадите или добавяте продукти.

Закупена стока може да бъде върната в срок до седем дни след получаването, ако не е ползвана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл. 55 от Закона за защита на потребителя.

Доставка

Доставката на продукти от Магазин Роботев и се извършва по куриер (обикновено използваме Интерлогистика) и отнема един до два работни дни. Цената на доставката в България е 6.20 лв за поръчки до 200.00 лв и безплатна за поръчки над 200.00 лв. Свържете се с нас ако имате други предпочитания за доставка.

Начин на плащане

На този етап заплащане е възможно единствено при получаване на стоката от куриера (наложен платеж). Свържете се с нас ако този начин на плащане не може да бъде приложен във вашия случай.

Гаранция

Всеки продукт в Магазин Роботев е с различен гаранционен срок. Моля, потърсете точната информация за гаранционния срок на даден продукт в описанието му или се свържете с нас.

За фирмата

Магазин Роботев е собственост на Търтъл Джет ООД, с адрес на управление гр. София, ж.к. Дружба, МОЛ Симеон Янчев, ЕИК BG130535579.

Напред