Robotev.com: Роботев - Информация
Left Nav Clouds Библиотека Курсове Информация Приятели Блог Left Nav Stars
Right House Image
Hand Picture, Dobar DenГост!.И.н.ф.о.р.м.а.ц.и.я

За Роботев

Екипът на Роботев има за цел да направи хоби роботиката и създаването на интерактивни предмети и среди възможно най-достъпни. Затова предлагаме както необходимите продукти и компоненти така и полезна литература, информация и помагала. Тази цел е свързана и с популяризирането на роботиката и новите медии в България и разкриването им за все по-широки кръгове от хора.

Вярваме, че микроконтролерите, датчиците и задвижващите механизми могат да са неизчерпаем източник на забавление и, че няма правилен и грешен начин за тяхното комбиниране. Също така смятаме, че технологиите и изкуството могат пълноценно да се допълват.

Бидейки първите, които споделят своите проекти и знание искаме да насърчим и подкрепим създаването на общество от ентусиасти, които да споделят опит, да си помагат един на друг и да стимулират развитието на всички членове.

За Контакт

Нашият офис/магазин/работилница се намира на адрес:

гр. София
ж.к. Гео Милев
ул. Елисавета Багряна No.14, офис 3 :: (карта) :: (снимка на сградата)
работно време: понеделник до петък от 10:30 до 18:30

Тел: +359 892 279553
Имейл: robotev@robotev.com
Форма за контакт.

Поръчка

Преди да закупите дадена стока е необходима регистрация.

Можете да разгледате стоките и да ги добавяте към вашата кошница с бутона поръчай.

Преди да потвърдите поръчката може да проверявате съдържанието на кошницата и да вадите или добавяте продукти.

Закупена стока може да бъде върната в срок до седем дни след получаването, ако не е ползвана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл. 55 от Закона за защита на потребителя.

Доставка

Доставката на продукти от Магазин Роботев и се извършва по куриер (обикновено използваме Интерлогистика) и отнема един до два работни дни. Цената на доставката в България е 5.20 лв за поръчки до 200.00 лв и безплатна за поръчки над 200.00 лв. Свържете се с нас ако имате други предпочитания за доставка.

Начин на плащане

На този етап заплащане е възможно единствено при получаване на стоката от куриера (наложен платеж). Свържете се с нас ако този начин на плащане не може да бъде приложен във вашия случай.

Гаранция

Всеки продукт в Магазин Роботев е с различен гаранционен срок. Моля, потърсете точната информация за гаранционния срок на даден продукт в описанието му или се свържете с нас.

За фирмата

Магазин Роботев е собственост на Търтъл Джет ООД, с адрес на управление гр. София, ж.к. Дружба, МОЛ Симеон Янчев, ЕИК BG130535579.

Напред