Right House Image
Hand Picture, Dobar DenГост!.М.а.г.а.з.и.н ROBOTEV.com

Back

BBC MICRO-BIT V2 GO BUNDLE
Price
43.00 лв.

Британската Инвазия е тук! Не, не музиката…а микроконтролерите! Това е най-новият и най-лесният начин за научаване на програмиране и електроника- BBC micro:bit V2.

Предназначен за деца и начинаещи, micro:bit-ът е компютър в джобен размер, който можете да програмирате, персонализирате и контролирате, за да вдъхнете живот на вашите дигитални идеи, игри и приложения. Това е малко програмируемо устройство, което представлява едно съвсем безобидно въведение към програмирането и творенето—включете, програмирайте го да направи нещо забавно- носете го, персонализирайте го, развийте нови идеи!

Micro:bit разполага с две различни форми на безжична комуникация - Bluetooth и радио. В microbit V2 Bluetooth е подобрен от Bluetooth 4.0 на 5.0. Bluetooth. Позволява на micro:bit да комуникира с други Bluetooth устройства, като телефони, таблети и дори персонални компютри. Радиомодулът позволява на micro:bit да комуникира с други намиращи се наблизо micro:bits чрез радиовълни.

Micro:bit-ът може да засича движение и да ви каже в коя посока се движите. Разполага с 25 пина; 4 специализирани GPIO, PWM, i2c, SPI, захранване, а също и 3 пръстеновидни пина за свързване на крокодилски щипки/бананови щепсели. Изрязани във V2 за по-лесно свързване чрез; крокодилски щипки и електропроводяща нишка. i2C вече е специална шина за разлика от споделената шина на V1. Всеки от тези сензори, входни и изходни, са напълно програмируеми през лесния за използване софтуер, до който може да се осъществи достъп чрез компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон. Можете да използвате MakeCode/PXT blocks или micro Python, за да започнете вашето приключение с програмирането. Напредналите програмисти могат да се насочат към mbed за изключително мощно програмиране със С или С++.

Вълнуващо, нали? Micro:bit Go V2 Bundle е перфектният начален пакет за BBC micro:bit. Съдържа всичко, което ви е нужно, за да започнете да учите за хардуер и софтуер, дори включва и USB кабел и батерии. Не се изискват никакви предварителни знания по програмиране или хардуер!

Micro:bit Go Bundle съдържа:
  • BBC micro:bit
  • Micro USB кабел, 6-инчов
  • Гнездо за 2xAAA батерии
  • 2xAAA батерии
  • Ако сте начинаещи в програмирането и хардуера, то тогава micro:bit Go Bundle е чудесно начало. Невероятно лесно е за използване, а перфектната му платформа ви позволява да се прехвърлите и към други микроконтролери и компютри като Arduino или дори Raspberry Pi.

    Полезни връзки

  • Страница на продукта
MCB-1597


Този продукт е добавен в каталога на Wednesday 05 July, 2023.
Price
43.00 лв.