Right House Image
Hand Picture, Dobar DenГост!.М.а.г.а.з.и.н ROBOTEV.com

Back

GAME ZIP 64 for the BBC micro:bit
Price
92.00 лв.

Времено този продукт е изчерпан

:GAME ZIP 64 е върховният аксесоар за ретро-гейминг на BBC micro:bit. Предназначен е да служи като гейминг платформа, която има вграден ZIP LED екран със 64 (8х8) индивидуално адресируеми светодиода.

:GAME ZIP 64 Има вграден пиезо-зумер за издаване на звуци, 4 х бутона за посоките, 2 бутона за стрелба, микро вибриращ мотор за хаптична обратна връзка и пинове за добавяне на shoulder бутони или I2C устройства. Всички тези пинове са напълно програмируеми. Изведени са и пинове, които позволяват употребата на по-големи LED екрани.

Всички пинове на micro:bit са налични и след включване на платката в :GAME ZIP 64. Затова игрите ви могат да използват LED матрициата, акселерометъра и др.

Захранването се осигурява от 3хАА батерии, чиито гнезда са ергономично разположени, за да служат като дръжки. Това прави :GAME ZIP 64 удобен за държане и игра.

MI:pro кейсовете на Kitronik могат да се използват като касетки за игри с надпис. Така micro:bit ще бъде защитен не само от повреди, но и от случайно презаписване.

ЗАБЕЛЕЖКА: BBC micro:bit не е включен в комплекта.

Основни характеристики:

MCB-1471


Този продукт е добавен в каталога на Thursday 20 June, 2019.
Price
92.00 лв.