Right House Image
Hand Picture, Dobar DenГост!.М.а.г.а.з.и.н ROBOTEV.com

Back

Raspberry PI Тouch Display 7"
Price
165.00 лв.

RASPBERRY PI сензорен екран

7″ Touchscreen Monitor за Raspberry Pi дава възможност на потребителите да създават all-in-one интегрирани проекти като например таблети, информационно-развлекателни системи, проекти на базата на вградени системи и др. Дисплеят е с резолюция 800 x 480 и се свързва с adapter board, чрез който се пренася захранващото напрежение и сигналите за комуникация. Само две връзки с Raspberry Pi са необходими – захранване от GPIO порта и лентов кабел, свързван към DSI порта, който е наличен на всички Raspberry Pi-та. В най-новата операционна система, Raspbian OS, ще бъдат интегрирани Touchscreen драйвери с поддръжка с до 10-пръста и on-screen клавиатура за пълна функционалност без физическа клавиатура или мишка.

  • Превърнете вашето Raspberry Pi в touch screen таблет, информационно-развлекателни система или самостоятелно устройство.
  • Супер интерактивно и интуитивно – най-новите софтуерни драйвери ще поддържат виртуална on screen клавиатура, т.е. не са необходими физическа клавиатура и мишка.
  • Направете собствено Internet of Things устройство, включващо дисплей. Просто свържете вашето Raspberry Pi-то с дисплея и напишете Python скрипт, за да комуникирате с него и сте готови да създадете вашето home automation устройство с touch screen възможности.
  • Голама гама от обучителен софтуер и прогроми, налични за Raspberry Pi, ще могат да работят с екрана, правейки ученето и програмирането на Raspberry Pi по-лесно и забавно.
RSP-1265


Този продукт е добавен в каталога на Wednesday 17 August, 2016.
Price
165.00 лв.