Right House Image
Hand Picture, Dobar DenГост!.М.а.г.а.з.и.н ROBOTEV.com

Back

BBC micro:bit V2 - Kitronik Starter Kit
Price
48.00 лв.

Предназначен за деца и начинаещи, micro:bit-ът е компютър в джобен размер, който можете да програмирате, персонализирате и контролирате, за да вдъхнете живот на вашите дигитални идеи, игри и приложения. Това е малко програмируемо устройство, което представлява едно съвсем безобидно въведение към програмирането и творенето—включете, програмирайте го да направи нещо забавно- носете го, персонализирайте го, развийте нови идеи!

Micro:bit V2 платформата обединява bit-ът, устройство за кодиране с няколко сензора и светодиода, с един страхотен уебсайт, който е изпълнен с проекти и примери за програмиране. Започнете с видео туториалите , а после разгледайте страницата с идеите и започнете да мислите творчески! Възможностите са безкрайни- от създаването на ваши игри до правенето на селфита!

Micro:bit V2 е базиран на 32 bit ARM Cortex-M0 processor Nordic nRF51833 контролер, който е с вградено Bluetooth LE радио. Има две програмируеми бутончета, с които може да се контролират игри, да се изпраща радио съобщение, да се активира дисплеят и др. С помощта на вградените акселерометър и магнитометър/компас чип

Micro:bit-ът може да засича движение и да ви каже в коя посока се движите. В дъното има разширен порт с пет броя алигатор клип падове/отвори и допълнителен card edge конектор, правейки общо 19 входни/изходни пинове. Всеки от тези сензори, входни и изходни, са напълно програмируеми през лесния за използване софтуер, до който може да се осъществи достъп чрез компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон. Можете да използвате MakeCode/PXT blocks или micro Python, за да започнете вашето приключение с програмирането. Напредналите програмисти могат да се насочат към mbed за изключително мощно програмиране със С или С++.

Вълнуващо, нали? Micro:bit V2 Go Bundle е перфектният начален пакет за BBC micro:bit. Съдържа всичко, което ви е нужно, за да започнете да учите за хардуер и софтуер, дори включва и USB кабел и батерии. Не се изискват никакви предварителни знания по програмиране или хардуер!

Micro:bit Go Bundle съдържа:
  • BBC micro:bit
  • Micro USB кабел, 6-инчов
  • Гнездо за 2xAAA батерии
  • 2xAAA батерии
  • Ако сте начинаещи в програмирането и хардуера, то тогава micro:bit Go Bundle е чудесно начало. Невероятно лесно е за използване, а перфектната му платформа ви позволява да се прехвърлите и към други микроконтролери и компютри като Arduino или дори Raspberry Pi.

    Полезни връзки

  • Страница на продукта
MCB-1576


Този продукт е добавен в каталога на Thursday 04 August, 2022.
Price
48.00 лв.