Right House Image
Hand Picture, Dobar DenГост!.М.а.г.а.з.и.н ROBOTEV.com

Back

Bulldozer Add-On For The :MOVE MINI
Price
20.00 лв.

Този Bulldozer Add-on за :MOVE mini for the BBC micro:bit е приставка към досега познатото ни и любимо бъги.

Преди с бъгито можехме да чертаeм фигури, управляваме чрез bluetooth устройство или да го управляваме през втори micro:bit. Също така го програмирахме с голямо разнообразие от LED анимации. Сега бъгито може да вдига и пренася различни неща!

Този комплект за сглобяване е направен от същия материал като :MOVE mini. В него е включено серво-моторче, което е необходимо, за да го придвижва нагоре и надолу.

Има и доста лесен трик със Servo:Lite платката, което позволява да се управлява третото серво-моторче.За да разберете как се прави посетете този линк: Веднъж сглобено, булодозерчето може да се програмира с MicrosoftCode Editor.

ЗАБЕЛЕЖКА:За да можете да използвате този аксесоар е необходимо преди това да сте активирали функционалността за трети серво-мотор. В противен случай няма да може да управлявате третото серво-моторче чрез Servo:Lite платката. Също така ще е необходимо малко запояване. Рейките, които са необходими са включени в комплекта. Имайте предвид, че ако задействате третото серво-моторче по този начин ще деактивирате ZIP светодиодите. След като върнете обратно настройката за третото серво-моторче ZIP светодиодите ще си работят отново. Линк, който ще ви покаже как да използвате Servo:Lite с :MOVE mini:

Как да използвате Servo:Lite с :MOVE mini:MCB-1465


Този продукт е добавен в каталога на Thursday 20 June, 2019.
Price
20.00 лв.