Right House Image
Hand Picture, Dobar DenГост!.М.а.г.а.з.и.н ROBOTEV.com

Back

Комплект Zumo робот v1.2(без мотори)
Price
125.80 лв.

Този комплект включва повечето части които ще ви трябват за да направите Zumo робот контролиран от Arduino. Съдържа Zumo шийлд за Ардуино, eдна Zumo кутия за електрониката и Zumo Blade.

Ще са ви необходими два метални редуктора, четири АА тип батерии и една Arduino платка, за да си направите един Zumo робот (моторите, батериите и Ардуино се продават отделно).

Този продукт представлява кит за сглобяване (включително и запояване).

Необходими аксесоари(не се включват в комплекта)

  • Два метални редуктора. Предлаганите от нас редуктори са с различни възможности по отношение на сила. Към тях могат да се използват предавки с различно предавателно число позволяващи комбиниране на въртящ момент и максимална скорост по ваше желание. Zumo шийлда може да предостави достатъчно захранване за всички микро редуктори които предлагаме. Имайте предвид, че някой предавки на пасват толкова добре колкото други. За по детайлна информация вижте продуктовата страница на Zumo кутията.
  • Четири AA батерии. Zumo робота работи с алкални и NiMH батерии.
  • Една Ардуино платка. Шийлда работи и с Unо, и с Leonardo. Не е съвместим с Ардуино Mega или Due, но може да се използва с по-стари Ардуино ревизии, който има същия форм фактор като Uno, например Duemilanove.

Страница на продукта

MOT-0417


Този продукт е добавен в каталога на Tuesday 19 November, 2013.
Price
125.80 лв.