Left Nav Clouds Библиотека Курсове Информация Приятели Блог Left Nav Stars
Right House Image
Hand Picture, Dobar DenГост!.М.а.г.а.з.и.н ROBOTEV.com

Back

Проводима нишка от неръждаема стомана – 9 метра
Price
7.50 лв.

Това е 9 метра проводима нишка направена от влакна неръждаема стомана и навита на пластмасова макара. Използвайте я, за да изпълните вашите проекти с текстилни изделия с вградена по тях електроника.

Тази малка макара е един чудесен начин да навлезете в пригодената за „обличане“ електроника без необходимостта от авансово влагане на средства за по-големи ролки  проводима нишка. Тези 9 метра нишка са достатъчни за направата на един изчистен проект който да бъде „зашит“ към вашата тениска, чанта или шапка.

Това което отличава тази нишка е, че е взето под внимание, че материала от който е направена нишката е неръждаема стомана  и отсъства сърцевина направена от синтетичен материя. Това означава, че макара и трудна за започване поради свойствата на неръждаемата стомана, тази нишка няма да изгори при контакта с поялника по време на запояването.

Специфичното за тази нишка е, че е с „власинки“ и може да бъде по трудна за употреба в по-тесни и фини за работа условия, в сравнение с други нишки. Препоръчително е обвиването на нишката с восък ако ще бъде използвана за шиене на ръка. По този начин се премахва проблема който биха създали „власинките“ при шиенето на ръка.

Обвиването с восък не е приложимо за шиене на машина. Поради тази причина се препоръчва да избягвате шиене на проводимите нишки твърде близо една до друга, тъй като това може да създаде късо съединение в електрическата верига.

Основни характеристики:

  • Направена от неръждаеми стоманени влакна
  • Съпротивление: 92 Ohms/метър

Полезни връзки

Страница на продукта

COM-0341


Този продукт е добавен в каталога на Friday 09 August, 2013.
Price
7.50 лв.