Left Nav Clouds Библиотека Курсове Информация Приятели Блог Left Nav Stars
Right House Image
Hand Picture, Dobar DenГост!.М.а.г.а.з.и.н ROBOTEV.com

Back

XBee експлорър платка
Price
23.90 лв.

XBee експлорър платката се грижи за регулирането на напрежението на 3.3V, пренасянето на сигнали и индикирането на основните дейности (Захранване, RSSI и DIN/DOUT се индикират чрез LEDове).

Платката конвертира 5V серийни сигнали към 3.3V, така че да може да свържете една система работеща на 5V към всеки XBee модул.

Модулът е проектиран, така че директно да се свързва с Arduino Pro платките за безжичен буутлоудинг и конфигуриране през USB.

Този елемент работи добре с всички XBee модули от Серия 1 и 2, стандартните и Pro версиите. Включвайки едно XBee към този брейкаут ще  имате директен достъп до серийните пинове и пиновете за препрограмиране на XBee модулът и ще можете да го захранвате от система работеща на 5V.

Тази платка се предлага напълно готова. Тя съдържа регулатор на 3.3V (16V максимално захранване на входа) , XBee цокъл, четири LED индикации за състоянието и конвертор на логическите нива. Подобрението спрямо предната версия е смененият диоден конвертор на логическите нива с по-добър MOSFET конвертор.

Забележка: XBee модулът се продава отделно.


Полезни връзки

Електрическа схема (PDF файл)
Електрическа схема (Eagle файлове)
X-CTU софтуер
Ръководство за избор на подходящото за вас Xbee
Страница на продукта

COM-0278


Този продукт е добавен в каталога на Friday 09 August, 2013.
Price
23.90 лв.