Left Nav Clouds Библиотека Курсове Информация Приятели Блог Left Nav Stars
Right House Image
Hand Picture, Dobar DenГост!.М.а.г.а.з.и.н ROBOTEV.com

Back

Драйвер за два електромотора TB6612FNG
Price
26.30 лв.

Този драйвер е идеален за контролиране на два малки електромотора или редуктора – като например редукторите на Solarbotics, металните редуктори и редукторите на Tamiya, които може да намерите в секцията с редуктори и електромотори. С Н-мостове базирани на MOSFET-и, този драйвер е по-ефективен и позволява повече напрежение да се подава на моторите като се тегли по-малко от логическата верига. Този брейкаут борд на Pololu позволява използването на всички възможности на TB6612FNG чипа, като са прибавени филтриращи кондензатори на захранването и защита от обратно връщане на напрежение по захранващата верига. Важно: Vcc връзката няма защита от обратно връщане на напрежение.

Драйвера се продава с мъжка рейка с пинове, които не са запоени към брейкаут борда. Разстоянието между пиновете е 2.54мм, което ги прави лесни за употреба с платка бредборд.

Обикновено захранването се връзва от едната страна на бредборда, а конторлиращите връзки от другата. Всички входни пиниве за конторлиране в чипа са „дръпнати“ към LOW. Всеки от двата канала за конторлиране на моторите има по два пина за контролиране на посоката и по един за контролиране на скоростта чрез ШИМ (PWM) сигнали с честота до 100kHz. Необходимо е да се подаде HIGH сигнал на STBY пина за да се извади чипа от standby режим.

Изтеглете дейташийта.

Страница на продукта.

MOT-0095


Този продукт е добавен в каталога на Sunday 28 February, 2010.
Price
26.30 лв.