Left Nav Clouds Библиотека Курсове Информация Приятели Блог Left Nav Stars
Right House Image
Hand Picture, Dobar DenГост!


*** На 13 и 14 август Роботев няма да работи. Онлайн поръчки получени след 15:00ч на 12 август ще бъдат изпратени на 17 август ***

.М.а.г.а.з.и.н ROBOTEV.com

Back

Комплект Zumo корпус (без мотори)
Price
44.80 лв.

Китът кутия Zumo съдържа компонентите необходими за изграждането на един малък, високо производителен робот с вериги който е достатъчно компактен да се класира за участие на Mini Sumo състезанията. На всяка страна на кутията има по едно зъбно колело което се движи свободно и едно което се задвижва от мотор. Корпуса е направен от ABS пластмаса.

Клемите в отделението за батерии се подават през кутията и могат да бъдат достигнати отгоре.

Една черна акрилна плочка е включена в комплекта. Плочката държи мотора и може да се използва за монтаж на електроника (микроконтролери, драйвери за мотори и сензори)

В секцията „Полезни връзки“ има инструкции за сглобяване.


Кутията Zumo е предвидена за два мотора, по един от всяка страна. Подходящите мотори се подбират според изискванията ви за тяга, скорост, консумация на ток и още фактори. Комплекта не включва мотори.

Кутията е проектирана за четири AA тип батерии за захранване.

Размери

Напълно сглобена, Zumo кутията е 98мм широка, 86мм дълга и 39мм висока с приблизително 5мм клиренс от земята. Теглото на кутията сглобена е около 210г с мотори и батерии.


Полезни връзки

Ръководство за потребителя
Страница на продукта

MOT-0971


Този продукт е добавен в каталога на Monday 11 August, 2014.
Price
44.80 лв.