Left Nav Clouds Библиотека Курсове Информация Приятели Блог Left Nav Stars
Right House Image
Hand Picture, Dobar DenГост!.М.а.г.а.з.и.н ROBOTEV.com

Back

Колела 28мм за GM 6-7 - 3мм
Price
12.10 лв.

Тези колела с диаметър 31мм са идеални за мини-сумо роботи. Имат регулиращ винт и 3мм отвор за ос на мотор. Различното в тези нови колела е добавянето на регулиращия винт, с помощта на който да се уплътняват / затягат до 3.8мм. Това е полезно в проекти при който всеки милиметър е важен. Добавянето на този винт е възможно през отвора в алуминиевия пръстен, който се намира под гумата.

За да затегнете оста на мотора, така че да се захване плътно, трябва да свалите гумата от главината.

Тези колела разполагат със сравнително дебели гуми за максимално сцепление (подходящи за мини-сумо робот).

Гумата монтирана върху главината е с 28мм диаметър и обща широчина 12.8мм. Главината е с отвор за ос 3мм и е подходяща за редуктори GM12a-14a. Винта за затягане към вала на мотора се завива с ключе 0.050" шестограм. Въпреки че, можете просто да монтирате мотора от външната страна на алуминиевия пръстен, той е така проектиран, че да може редуктора да се монтира и във вътрешността.

Ако ще използвате колелото с редуктор GM12a, ще трябва да изпилите малко ръбовете на редуктора. Това е необходимо, тъй като вътрешния профил на алуминиевия пръстен на колелото е малко по-дебел. Чрез пилене на ръка може да нагласите така месинговите ръбове на редуктора, че те да подпомагат точното въртене на колелото.

НОВО: Ако искате да монтирате това колело на вал различен от 3мм, предлагаме лимитирано количество колела с отвор за оста 1.5мм, сходни с тези. Използвайки това колело ще ви е по-лесно, чрез разпробиване, да го нагласите, така че да е с подходящ за вашия проект отвор за оста на мотора.

Комплекта включва главина, гума и винт за затягане.

Тегло: 12г (сглобено)


Страница на продукта

MOT-0261


Този продукт е добавен в каталога на Friday 25 October, 2013.
Price
12.10 лв.