Right House Image
Hand Picture, Dobar DenГост!.М.а.г.а.з.и.н ROBOTEV.com

Back

RF предавател – 315MHz
Price
14.50 лв.

Този RF предавател работи на 315 MHz, в която и да е baud стойност. Само един 315 MHz предавател може да работи в една и съща локация. Това устройство е едно от най-лесните за работа и може би с най-ниската цена на пазара. Използвайте устройството за прехвърляне на данни за позиции, температурни данни, а дори и за временно регистрирани стойности към приемника. Тези устройства имат обхват от около 150 м на отворено пространство. Предавателите работят с волтаж от 2 до 12V. Колкото е по-високо е напрежението, толкова е по-голям обхвата на предаване на данни.

Принципът им на работа е много прост. Това, което предавателя предава на своя пин за данни е това, което приемника „вижда” на своя пин за данни. Ако конфигурирате UART модула на PIC ще имате постоянно безжично прехвърляне на данни. Обикновено обхвата е около 150 м на открито пространство. Това е ASK предавателен модул с изходящ поток от 8mW в зависимост от подаденото напрежение.

Предавателя е базиран на SAW резонатор и приема дигитални единици, може да работи от 2 до 12V и прави създаването на RF продукти много лесно.

Библиотека за Ардуино.

Изтеглете дейташийта.

Страница на продукта.

WRS-0090


Този продукт е добавен в каталога на Sunday 12 April, 2009.
Price
14.50 лв.